Poděkování občanům za podporu Aeroklubu Jičín

Koncem léta loňského roku došlo k mimořádné události, která vešla do historie našeho města a regionu pod názvem „Bitva o jičínské letiště“. Velmi tvrdý a v samém počátku zdánlivě beznadějný boj, který se díky každému z vás, kdo přispěl svým podpisem pod petici, nakonec podařilo obrátit ve šťastný konec.

Členové jičínského Aeroklubu si jsou nenahraditelné pomoci obyvatel jičínského regionu velmi dobře vědomi, a kromě již několika publikovaných písemných poděkování by stejně velmi rádi poděkovali vám všem osobně. Proto si pro vás Aeroklub Jičín z.s. dovolil připravit přátelské setkání, které proběhne již tuto sobotu 11. května 2024 od 14:00 hod. přímo na sportovním letišti ve Vokšicích.

Cílem setkání je vám všem poděkovat, seznámit vás blíže s činností Aeroklubu a jeho sportovními úspěchy, předvést statickou ukázku letecké techniky, a ještě více tak pomyslně otevřít Aeroklub Jičín všem místním obyvatelům.

Oficiální zahájení proběhne ve 14:00 hod, pro později příchozí bude oficiální vstup zopakován v 15:30 hod. Vstup na letiště bude z komunikace mezi Vokšicemi a silnicí spojující Jičín a Březinu. Parkování vozidel zdarma bude zajištěno a koordinováno organizátorem akce (viz přiložená Pozvanka).

Přijďte si prohlédnout jičínské letiště a seznámit se blíže s členy a činností Aeroklubu Jičín, který může nadále fungovat i díky Vám! Všichni jste co nejsrdečněji zváni!